Blog

Swimsuit Vibes

Nie som veruže veľmi prírodný typ, a skôr sa považujem za človeka “mestského”.To, že nevlastním žiadne trekingové či hiking oblečenie je tým pádom viacmenej jasné, a čo i len z prechádzky po Líščom údolí mám pocit, že po mne lezie všetok hmyz sveta (ba dokonca i teraz, ako o tom píšem začínam mať divné stavy, akoby sa po mne špacírovali húfy mravcov, a kde tu sa musím ozaj poškrabať :).Napriek tomu som prijala ponuku na fotenie v prírode, lebo mám pozitívny vzťah k získavaniu nových zážitkov a skúšaniu ďalších vecí. Čo je takisto úsmevné, malo ísť o fotenie v plavkách,hoci v poslednom poste som tak trošku “bedákala” nad svojimi stehnami.. 🙂 a to je dôvodom, prečo som si práve plavky ako základ, zakomponovala do svojich stylingov v duchu ani nahá ani oblečená resp. ani iba v plavkách, ani úplne zahalená. Z fotenia vzniklo niekoľko pekných záberov, niektoré sú trochu umelecké, alebo i humorné.
Čo sa týka plaviek, v súčasnosti je v obchodoch veľmi slušný výber, takže pri nakupovaní môže nastať dilema, ktoré si vybrať, keďže väčšina z nich je veľmi pekných a cool.
Mne padli do oka napr. aj tieto čierne, vrchná a spodná časť je spojená v jeden celok a zároveň pôsobia ako kvázi dvojdielne, sú ozvláštnené volánmi, majú ich aj v žltej farbe a možno ich nosiť i ako pútavý top, k nohaviciam, sukni alebo šortkám. Klasickou prvou pomocou ako zakamuflovať to, čo nechceme odhaliť sú sarong, pareo, kaftan, či kimono. Ponuka je naozaj pestrá, a dá sa skutočne vyhrať aj s doplnkami ako štýlovým košíkom, slamenými taškami momentálne zažívajúce boom, či outfit doplniť klobúkom alebo šatkou, ktorú vieme použiť vo vlasoch na niekoľko spôsobov. Toľko z lesného fotenia na Železnej studničke a poďme bookovať skutočnú dovolenku, veď už je najvyšší čas ! Dajte vedieť, kam sa chystáte a bez čoho sa na dovolenke absolútne nezaobídete. Zatiaľ peknú nedeľu prajem :)).

Foto : Zuzka Mrázova

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *